RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockeyinterlands met Australië uitgesteld vanwege coronavirus

PROVINCIE UTRECHT - De wedstrijden van de Nederlandse hockeyteams tegen AustraliŽ in de FIH Pro League gaan eind maart niet door. De Australische bond houdt de nationale teams thuis vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus.

Zowel de mannen als de vrouwen zouden in Den Bosch tegen AustraliŽ spelen. De internationale hockeyfederatie FIH gaat met de Nederlandse en Australische bond overleggen wanneer de wedstrijden ingehaald worden.

"De Australische teams zouden niet alleen Nederland aandoen maar eerst nog in Spanje en Duitsland spelen. Op basis van die planning heeft de Australische bond haar eigen afweging gemaakt en besloten niet naar Europa af te reizen. Daarvoor hebben wij begrip, al is het in onze ogen op dit moment niet nodig al een beslissing te nemen over de wedstrijden in Nederland", zegt Erik Gerritsen, directeur van de Nederlandse hockeybond KNHB.

De Nederlandse mannen en vrouwen spelen 19, 20 en 22 maart in Rotterdam wedstrijden tegen de nationale teams van Nieuw-Zeeland. Die duels gaan vooralsnog door.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -