RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland zakt verder weg in degradatiemoeras na monsternederlaag

HOOGLAND - Hoogland leverde zondag een wanprestatie in de Derde divisie B. In eigen huis was Blauw Geel'38 te sterk met 1-8. Door de nederlaag en de winst van FC Lienden is Hoogland de nieuwe hekkensluiter.

Het elftal van Raymond Prins speelde aardig in de beginfase, maar had daarna geen grip meer op Blauw Geel'38. Dat werd ook op het scorebord uitgedrukt. Tom Dekkers opende score met een vlekkeloze vrije trap (zie hieronder). Joey Hellstern verdubbelde de voorsprong. Daarna deed Hoogland iets terug via Henk Baum.


De spanning was al snel weer verdwenen, toen Mark Dobbelsteen de 1-3 maakte. In de tweede helft maakte Blauw Geel'38 de middag van de ploeg van Raymond Prins nog pijnlijker door uit te lopen naar 1-8. De vorige wedstrijd dit seizoen eindigde ook in een doelpuntenspektakel. Toen werd het 5-3 voor Hoogland.

24' Tom Dekkers [0-1]
35' Joey Hellstern [0-2]
39' Henk Baum [1-2]
43' Mark Dobbelsteen [1-3]
60' Sander Egmond [1-4]
75' Ymanuel Hurkmans [1-5]
80' Sander Egmond [1-6]
83' Niels Wouters [1-7]
90' Tom Dekkers [1-8]


RANGLIJST
Hoogland staat laatste met zeventien punten. FC Lienden is de nummer voorlaatst en heeft een punt meer. Beide ploegen staan momenteel op degradatieplaatsen. Voor Hoogland is het gat met een nacompetitieplek vier punten.

Hercules kwam deze speelronde niet in actie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -