RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong doet wat het moet doen en profiteert maximaal

UTRECHT - De hockeyers van Kampong lijken op een cruciaal moment in het seizoen de goede vorm te hebben hervonden. De Utrechters versloegen Pinoké op de Klapperboom met 3-1 en blijven zo meedoen in de strijd om een plaats bij de eerste vier.

VROEGE VOORSPRONG
Een benutte strafbal van Martijn Havenga zorgde voor de vroege voorsprong voor Kampong, dat moest afrekenen met Pinoké dat voor aanvang van het treffen slechts 3 punten minder had dan Kampong. Het bleek de opmaat naar meer, want na iets minder dan een half uur hockeyen was het Jip Janssen die na vijf missers zijn zesde strafcorner zag binnenvliegen: 2-0.

Na de pauze werd de voorsprong nog iets comfortabeler, want Ties Ceulemans deed een duit in het zakje door de 3-0 voor zijn rekening te nemen. De tegentreffer van Dennis Warmerdam namens Pinoké was zo niet meer dan eretreffer.

ROTTERDAMSE UITGLIJDER
De winst voor Kampong komt op een belangrijk moment, want concurrent Rotterdam ging hard onderuit op bezoek bij Amsterdam (7-1). Hierdoor neemt de ploeg van Alexander Cox de vierde plaats op de ranglijst over, en dat is een plek die aan het eind van het reguliere seizoen recht geeft op het spelen van play-offs om de landstitel.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -