RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twijfel bij Prins na pijnlijk verlies: 'Moment om handdoek te werpen'

1/3
HOOGLAND - Normaal gesproken staat Prins snel klaar voor de microfoon van RTV Utrecht voor een reactie, maar na de 8-1 nederlaag tegen Blauw Geel'38 duurde het wat langer. "Als je het me nu vraagt is het een moment om te zeggen 'ik gooi de handdoek'."

Verslaggever Arnold Schenk in gesprek met Hoogland-trainer Raymond Prins.


Prins is bezig aan zijn vierde seizoen bij Hoogland. Hij maakte afgelopen seizoen de promotie naar de Derde divisie mee. Toen waren er lachende gezichten op sportpark Langenoord, nu is Hoogland hekkensluiter. "Het is makkelijk om elkaar te steunen in goede tijden. Dat moet je ook doen in slechte tijden. Dat is moeilijk. Cijfermatig zitten we nog in de race, maar we zullen tijd nodig hebben om de nederlaag van vandaag te verwerken", vertelde Prins, die niet kan herinneren dat hij ooit ruimer verloor met Hoogland.

"Elke bal op onze helft was gevaarlijk"
Raymond Prins

NIET VOOR ELKAAR LOPEN
Hoogland begon aardig en zocht de aanval, maar daarna had de ploeg van Prins het moeilijk. In elke aanval stond Blauw Geel'38 binnen drie passes voor de keeper en scoorde het. "Verdedigend is het niet stabiel. Elke bal op onze helft was gevaarlijk.", zei Prins, die zelf verdediger is geweest. In de tweede helft liep Blauw Geel uit naar een ruime zege. "Je zag toen dat spelers het niet meer konden opbrengen om voor elkaar te lopen. Daarbij werden verkeerde keuzes gemaakt."

Hoogland-speler Kevin Hop: "We staan veel punten achter, ik weet niet hoeveel."


VLAMMEN
Kevin Hop stond voor het eerst in de basis bij Hoogland en verlengde eerder deze week zijn contract. Hij had ook nog nooit meegemaakt dat Hoogland zo dik verloor en denkt dat het moeilijk wordt om in de Derde divisie te blijven. "We staan veel punten achter, ik weet niet hoeveel. Maar het is geen reden om op te geven. De aankomend week gaan we met z'n allen weer vlammen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -