RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nick de Bondt naar DOVO

VEENENDAAL - Nick de Bondt maakt komende zomer de overstap naar DOVO. De 25-jarige aanvaller komt over van HHC Hardenberg, de huidige nummer 2 in de tweede divisie. De oud-speler van Spakenburg tekent een contract voor twee seizoenen.

De linkerspits speelde voor Jong Ajax, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht zo'n 20 wedstrijden in de eerste divisie. Voor de Eagles kwam hij ook in drie eredivisieduels in het veld. Als jeugdspeler speelde hij ook meerdere interlands. In 2011 werd hij met Oranje O17 Europees kampioen.

De Bondt is in zijn nopjes om de komende twee seizoenen aan de rode zijde van het Panhuis te spelen. "Ik ga spelen voor één van de grootste verenigingen in deze regio. Zelf ben ik opgegroeid in Otterlo en momenteel woonachtig in Arnhem. De club is dus geen onbekende voor me'', aldus de aanvaller.

De Bondt erkent dat de stap van HHC naar DOVO een stap terug is. "Maar DOVO is een club met de nodige ambities. In mijn ogen een club die het in zich heeft om op de lange termijn in de Tweede Divisie uit te gaan komen''.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -