RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules pikt Mitchell Zwart op bij SO Soest

UTRECHT - Hercules kan volgend seizoen beschikken over de diensten van Mitchell Zwart. De 25-jarige verdediger komt over van SO Soest, waar hij na anderhalf seizoen vertrekt.

Zwart doorliep de jeugdopleiding bij De Foresters in het Noord-Hollandse Heiloo. Daar speelde hij van 1997 tot en met begin 2019. Vanwege zijn werkzaamheden bij de KNVB in Zeist (competitieplanning betaald voetbal) verhuisde hij naar de regio Utrecht. Daardoor kwam hij terecht bij SO Soest.

Bij Soest werkt Zwart samen met trainer René van der Kooij, die momenteel technisch manager is bij Hercules en volgend jaar doorschuift naar de functie van hoofdtrainer op Voordorp.

Eerder presenteerde Hercules al Jorn van Lunteren (Jodan Boys), Michiel van Doggenaar (SteDoCo) en Rogier Benschop (Almere City FC) voor volgend seizoen.

NIEUWE ASSISTENT
Sam Rutten (22) is door Hercules aangesteld als de nieuwe assistent-trainer van het eerste. "Sam is een van de meest talentvolle trainers die ik ken, die enorm snel de bedreigingen en kansen signaleert van de tegenstander en fulltime met voetbal bezig is", zegt hoofdtrainer René van der Kooij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -