RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht sluit trainingscentrum voor publiek uit angst voor corona

UTRECHT - Trainingscomplex Zoudenbalch is tot nader order gesloten voor publiek en pers. FC Utrecht wil op die manier stafleden en spelers beschermen tegen de eventuele verspreiding van het coronavirus.

Hierdoor is de trainingslocatie, waaronder ook het hoofdgebouw, de kantine en de bestuurskamer, op trainingsdagen van de eerste selectie en van Jong FC Utrecht van 08.30 uur tot 14.30 uur alleen toegankelijk voor spelers en stafleden van FC Utrecht. Aanstaande zaterdag traint Jong FC Utrecht extern, dus is de kantine geopend voor bezoekers van de jeugdwedstrijden. Alle bezoekers wordt gevraagd de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht te nemen.

Het afsluiten van Sportcomplex Zoudenbalch is een van de voorzorgsmaatregelen die FC Utrecht neemt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De club doet er alles aan om de wedstrijden door te kunnen laten gaan, waardoor het deze maatregelen nodig acht ter bescherming van spelers en stafleden. Daarnaast volgt FC Utrecht de adviezen van het RIVM en de KNVB op om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -