RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ook Loop van Leidsche Rijn moet wijken voor corona

UTRECHT - De organisatie van De Loop van Leidsche Rijn heeft besloten het atletiekevenement, dat voor Tweede Paasdag 13 april gepland stond, vanwege de corona-uitbraak uit te stellen. "We hopen de loop in het najaar te kunnen organiseren", zegt organisator Debbie Voortman.

"Het was een pittig besluit, maar het is niet anders. Je kunt nu geen loopfeest organiseren", aldus Voortman. "We moeten schakelen."

Wanneer in het najaar de loop zal plaatsvinden, is nog onduidelijk. "We moeten de ontwikkelingen afwachten. Hoe langer alles stil ligt, hoe meer evenementen zullen willen opschuiven. Het moet wel in de agenda passen", zegt Voortman. "We hebben er in elk geval contact over met de gemeente."

ONLINE YOGA

Voor de kinderen die mee zouden doen aan de Lint-Wurmpie Run heeft de organisatie in elk geval een alternatief bedacht. "Ik geef al een paar jaar yogales. Ik bied de kinderen die nu nu kunnen komen lopen via Facebook-live online yogales aan."


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -