RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Arweiler langer bij FC Utrecht, later gesprek met Bahebeck en Emanuelson

UTRECHT - Jonas Arweiler speelt ook volgend seizoen bij FC Utrecht. De optie in het contract van de Duitse spits, die de afgelopen twee seizoenen vooral in Jong FC Utrecht speelde, is door de club gelicht. Hij ligt nu tot 2022 vast.

De contracten van Urby Emanuelson, Jean-Christophe Bahebeck en Lamine Sané lopen dit seizoen af, maar met hen gaat FC Utrecht op een later moment nog in gesprek over de toekomst.

FC Utrecht wil ook verder met Patrick Joosten en Mitchell van Rooijen. Joosten wordt momenteel verhuurd aan Sparta, Van Rooijen debuteerde dit seizoen in het eerste. Hun contracten zijn verlengd tot 2021.

BELOFTENSPELERS
Dat geldt ook voor de beloftenspelers Giovanni de la Vega, Jeredy Hilterman, Sylian Mokono en Yassin Nasser, waarbij De la Vega en Hilterman ook een optie hebben om hun tot 2021 doorlopende nieuwe contract te verlengen tot 2022. Wat er met Odysseus Velanas gaat gebeuren wordt later bekend gemaakt.

Ruben Hoogenhout en Mehdi Lehaire van Jong FC Utrecht zijn na 30 juni 2020 transfervrij, net als beloftenspeler Dragos Albu wiens contract afloopt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -