RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voetbalbond biedt toch nog promotiekans

PROVINCIE UTRECHT - Amateurvoetbalclubs kunnen misschien toch nog promoveren. De KNVB schrijft in een brief aan de clubs dat clubs die die volgend jaar een stap hoger willen spelen dat voor 1 juni bij de KNVB kunnen aangeven. Ook clubs die vrijwillig willen degraderen kunnen zich melden.

Twee weken geleden maakte de voetbalbond bekend dat de competitie per direct beŽindigd zou worden en dat er geen ploegen zouden promoveren of degraderen. Omdat er enkele fusies aanstaande zijn en er verenigingen hebben aangegeven op een andere dag te willen spelen ontstaat er ruimte in de diverse competities. Daardoor zouden er toch nog clubs kunnen promoveren of degraderen.

KOPLOPERS

Er vanuitgaande dat alleen koplopers in aanmerking zullen komen voor promotie, kunnen uit onze provincie tien clubs een verzoek bij de bond indienen. Het Woerdense Sportlust'46 zou zo naar de derde divisie kunnen promoveren. Maarssen, De Merino's en Kampong staan aan kop in de 2e klasse en Houten en Jonathan zijn gedeeld koploper in de 3e klasse.

In de 4e klasse zullen SCH'44, Zeist en VVA Achterberg graag wilen promoveren. Zij staan respectievelijk 11, 9 en 10 punten voor op de concurrentie. Ook EDO uit Utrecht en Amsvorde stonden bij het stilleggen van de competities bovenaan in de 4e klasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -