Teeuwissen en Hilbers blijven bij The Dome/Houten

Teeuwissen (4) en Hilbers (9)
Teeuwissen (4) en Hilbers (9) © Handbal Houten
HOUTEN - Rogier Teeuwissen en Rowan Hilbers spelen ook volgend seizoen voor Handbal Houten. Beide spelers zijn al sinds 2014 actief voor de club uit Midden-Nederland en hebben het pad van B-jeugd, naar A-jeugd tot het hoogste niveau afgelegd.
De 20-jarige Hilbers kwam dit seizoen voornamelijk uit in het combinatieteam met Nieuwegein dat uitkwam in de eerste divisie. "De eredivisie is weer een treetje hoger en voor mij een mooie volgende stap. Mijn uiteindelijke doel is om voor het eerste team van Houten een belangrijke basisspeler te worden. Houten biedt goede faciliteiten en ondersteuning, goede trainers en een professionele begeleiding en staf.
Teeuwissen, is ook 20 jaar, en speelde afgelopen seizoen al regelmatig in het eerste team, dat in de BENE-League uitkwam. "Mijn reden om te blijven is omdat de club mij altijd goed behandeld heeft, er gezellige mensen op de club rond lopen en ik hier al van af de jeugd bij zit. Mijn uiteindelijke doel is plezier te houden in het handbal en op niveau te blijven spelen."
Hilbers en Teeuwissen krijgen volgend seizoen in Houten te maken met Freek Gielen als nieuwe hoofdcoach. "Hij lijkt mij op het eerste opzicht erg geschikt voor deze ploeg en ik denk dat we met zijn allen veel progressie kunnen maken", zegt Teeuwissen. Ook Hilbers is blij met Gielen als nieuwe coach. "Hij is jong en ambitieus is en actief bij Oranje. Ik denk dat het een goede match is."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.