Covid-19 treft Namen & Rugnummers in het hart

© Kees van Gestel
PROVINCIE UTRECHT - De redactie van Namen & Rugnummers Live is zwaar getroffen door het overlijden van Christian Leibbrandt. Hij overleed dit paasweekend aan de gevolgen van Covid-19, slechts 54 jaar jong.
Christian was de afgelopen 19 jaar als technicus werkzaam voor ons radioprogramma. De luisteraar merkte nooit dat hij er was, maar zonder hem had de luisteraar Namen & Rugnummers niet gehoord.
We verliezen in Christian een zeer sympathieke collega. Hij was bescheiden en zeer professioneel. Chris dacht nooit in problemen, alleen in oplossingen.
Voor zijn laatste probleem bestond helaas geen oplossing. Wij zullen zijn inbreng, en zijn persoonlijkheid, ontzettend missen.

CURLING

Ook de Nederlandse curlingbond rouwt om het verlies van Christian, die getrouwd was met bondscoach Shari Leibbrandt-Demmon. Hij werkte in diverse rollen bij Oranje en de Nederlandse curlingbond en was ook functionaris bij de mondiale federatie.
"Christian was een veelzijdige, vriendelijke en toegankelijke persoon die altijd klaar stond voor anderen", schrijft de bond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.