RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Handbal Houten legt zes jonge talenten vast

HOUTEN - Handbal Houten heeft zes jeugdspelers overgeheveld naar het eerste team, dat volgend seizoen in de eredivisie speelt. Tim Zonneveld, Sem en Tim Klinkenberg, Nils Idema, Jasper Peters en Tomasz Teeuw maken de overstap naar de selectie van de nieuwe coach Freek Gielen. Dit ondanks het feit dat sommigen werden benaderd door andere clubs.

De zes gaan volgend jaar spelen in het eerste team in de eredivisie, of in het gecombineerde team van Handbal Houten en Nieuwegein, dat uitkomt in de eerste divisie.

Tim Zonneveld is pas 17 en speelde al meerdere duels in de nationale jeugdploeg. Afgelopen seizoen debuteerde hij al in het eerste, dat toen nog in de BENE-League speelde. "Ik heb het erg naar mijn zin bij Handbal Houten. Ik verwacht hier aankomend seizoen nog veel te kunnen leren en veel stappen te kunnen maken."

Voorzitter Niels van Os van de technische commissie van Handbal Houten stelt dat het behouden van de talenten past in de filosofie van de club. "Jonge talenten, liefst uit de eigen regio, opleiden en door laten groeien naar de top. Hiermee hoopt Handbal Houten het tophandbal in de regio te bewaren voor de toekomst"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -