RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Afscheidswedstrijd Wesley Sneijder naar juni 2021

UTRECHT - De afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder, die op 3 juni in stadion Galgenwaard gespeeld zou worden, is vanwege de coronavrisis een jaar opgeschoven. Dat heeft zaakwaarnemer Guido Albers van de Utrechtse recordinternational bevestigd.

VERJAARDAG
De wedstrijd staat nu gepland voor 9 juni 2021, de 37e verjaardag van Sneijder. "Onder voorbehoud", zegt Albers. "Want de KNVB heeft het speelschema voor volgend seizoen nog niet bekend gemaakt."

De kans dat er op 9 juni in Nederland nog wedstrijden op het programma staan is echter klein, omdat twee dagen later het uitgestelde EK begint.

STERREN
De afscheidswedstrijd wordt er een tussen een sterrenelftal van Oranje en een team met voetballers waarmee Sneijder in Nederland, Spanje, ItaliŽ en Turkije heeft gespeeld. De twee teams worden gecoacht door Bert van Marwijk en de Portugees Josť Mourinho.

Voor het team van voormalig Oranje-collega's waren onder meer Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Arjen Robben en Dirk Kuyt al vastgelegd. In het internationale team zou onder meer Samuel Eto'o meedoen.

Of hij zelf volgend seizoen bij DHSC gaat spelen? Ik denk het niet"
Guido Albers

FIT
Op de vraag hoe Sneijder het komende jaar fit genoeg blijft om de wedstrijd kunnen spelen, geeft Albers aan dat de Utrechter wat actiever zal worden bij DHSC. "Hij zal daar wat trainingen gaan geven en misschien af en toe zelf meetrainen", zegt Albers. "Of hij zelf volgend seizoen bij DHSC gaat spelen? Ik denk het niet."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -