Utrecht pakt punt tegen Sparta

UTRECHT - FC Utrecht heeft in de eigen Galgenwaard voor de tweede week op rij gelijkgespeeld. Tegen Sparta werd het 3-3.
De ploeg van Ton du Chatinier begon sterk aan de wedstrijd maar moest al na zes minuten een tegendoelpunt incasseren. De Deen Michael Silberbauer bracht de Utrechters snel daarna weer op gelijke hoogte. Cedric van der Gun en Loic Loval zorgde nog voor rust voor een 3-2 voorsprong.
Een aderlating voor de Utrechters was het uitvallen van middenvelder Tom Caluwe, halverwege de eerste helft.
In de tweede helft was Sparta de betere ploeg. Rydell Poepon maakte in de 68ste minuut de Rotterdamse gelijkmaker.
Utrecht blijft op de negende plaats staan met 27 punten uit negentien wedstrijden.