FC Utrecht hoopt dat fans afzien van compensatie

© FC Utrecht
UTRECHT - FC Utrecht hoopt op de steun van seizoenkaarthouders en supporters die al een kaartje hadden gekocht voor thuiswedstrijden in de Galgenwaard. Nu er dit seizoen vanwege het coronavirus niet meer gespeeld gaat worden kunnen fans ter compensatie kiezen voor (kortings-) vouchers of een wit Cupfightersshirt, zolang de voorraad strekt.
De club hoopt alleen wel dat supporters met de hand over het hart strijken en afzien van enige vorm van compensatie. "Zo steun je FC Utrecht in deze voor de club uitdagende en ingrijpende periode", schrijft FC Utrecht in een mail aan de fans.
Seizoenkaarthouders kunnen daarnaast dus kiezen voor 15 procent korting op een nieuwe seizoenkaart en mensen die losse tickets hebben gekocht, kunnen een tegoedbon krijgen die twee jaar geldig is. Het Cupfightershirt is beschikbaar in een beperkte oplage.
FC Utrecht volgt hiermee de lijn van de meeste eredivisieclubs. De clubs bieden hun supporters op diverse manieren een compensatie aan voor de wedstrijden die ze dit seizoen hebben gemist, maar ze hopen dat de fans daarvan afzien. De eredivisieploegen hebben hun supporters dinsdag een persoonlijk bericht gestuurd met daarin de opties.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.