RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Feyenoord-assistent De Wolf is duidelijk: 'Je wil altijd finales spelen'

1/2
UTRECHT - Feyenoord-assistent John de Wolf baalt ervan dat de KNVB de bekerfinale niet heeft uitgesteld maar afgelast. Feyenoord en FC Utrecht stonden eigenlijk op 19 april tegenover elkaar maar de finale kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan.

Wij hadden liever de bekerfinale gespeeld"
John de Wolf

"Als sporter, als voetballer maar ook als trainer wil je altijd finales spelen. Daar heb je naar toe gewerkt"", spreekt De Wolf in een speciale uitzending van Namen en Rugnummers. FC Utrecht is op dit moment hard bezig om het spelen van de finale alsnog af te dwingen. Volgens de Domstedelingen zou dit bijvoorbeeld in augustus moeten kunnen.

EUROPESE TICKETS
FC Utrecht loopt door de beslissing van de KNVB de kans op deelname aan de groepsfase Europa League mis. Dat ticket is nu gegaan naar de nummer drie van de Eredivisie, dat is pikant genoeg Feyenoord.

"Over de KNVB is al genoeg geschreven en gezegd. Wij als sportminded mensen hadden liever de bekerfinale gespeeld. Ik snap ook van Utrecht-kant de irritatie en frustatie dat ze zowel op de ranglijst en de finale aan de verkeerde kant zitten. Je wil het natuurlijk als sporter ook gewoon laten zien, dat is voor iedereen vervelend dat het niet doorgegaan is", aldus De Wolf, die tijdens het seizoen vertrok bij Spakenburg.

Vrijdag werd bekend dat FC Utrecht deze week naar de UEFA stapt om het besluit van de KNVB terug te draaien.

John de Wolf: 'Ik snap de irritatie van Utrecht'


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -