Speciale aflevering Namen en Rugnummers: Luister hier alles terug

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Zaterdagmiddag sloot RTV Utrecht het plotseling gestopte sportseizoen af met een speciale uitzending van Namen en Rugnummers. Presentatoren, verslaggevers, redactieleden, technici en natuurlijk sporters blikten vier uur lang terug op de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen. Beluister hieronder ieder uur of de verschillende fragmenten terug.

STORM CHIARA

Redacteur Wessel van Leeuwen bespreekt hoe John van den Brom op het laatste moment live in de uitzending van Namen en Rugnummers kwam, toen FC Utrecht-Ajax net was afgelast.
Beluister hier het fragment

COEN HEUS

Verslaggever Arnold Schenk beleefde een hoogtepunt tijdens een wedstrijd van Hoogland, en samen met speler Coen Heus blikt hij terug.
Beluister hier het fragment

PUCK PIETERSE

Regisseur Michael Jonker vindt het interessant hoe jonge talenten snel opgemerkt worden bij regionale omroepen. De succesvolle juniore-veldrijdster Puck Pieterse noemt hij daarbij als voorbeeld.
Beluister hier het fragment

THOMAS VAN DEN HOUTEN

Tegen Ajax-uit moeten en dan als Spakenburg-speler je schoenen vergeten. Voor verslaggever Mark Kloostra was dat moment van Thomas van den Houten een memorabel moment.
Beluister hier het fragment

ANGELA MALESTEIN

Presentator Pieter Tammens sprak Angela Malestein net nadat de Nederlandse handbalsters wereldkampioen werden. Het werd een bijzonder gesprek.
Beluister hier het fragment

ALEXANDER COX EN JIP JANSSEN

Presentator en verslaggever Floris Mulder blikte met de hoofdtrainer en het strafcornerkanon van Kampong terug op het voorbije seizoen.
Beluister hier het fragment met Alexander Cox
Beluister hier het fragment met Jip Janssen

JOHN DE WOLF

Verslaggever Bert Kous blikt samen met John de Wolf terug op zijn bijzondere overstap van Spakenburg naar Feyenoord. Hij spreekt ook over de afgelaste bekerfinale tegen FC Utrecht.
Beluister hier het fragment

ROB DE BOER

Verslaggever Bert Kous was ook bij de bekerwedstrijd GVVV - PSV, waarin hij de technische man van GVVV in tranen zag. Samen met Rob de Boer praat hij daarover.
Beluister hier het fragment

TWEEDE DIVISIE

Samen met Gert Kruys (IJsselmeervogels), Jan Zoutman (Katwijk), Ulrich Landvreugd (AFC) en Gert Jan Karsten (HHC Hardenberg) praat René van den Berg over het afgelaste seizoen in de tweede divisie.
Beluister hier het fragment

PIETER VAN SCHAICK

Verslaggever Pieter van Schaick bespreekt de situatie van FC Utrecht en kijkt terug naar het debacle in de Europa League tegen Zrinjski.
Beluister hier het fragment

SEM ROBBERSE

Verslaggever Rijk van den Bunt ging in op zijn liefde voor het honkbal en de carrière van Quick-talent Sem Robberse.
Beluister hier het fragment

LARS VAN DER HAAR

Veldrijder Lars van der Haar bespreekt met verslaggever Robert Claus het veldritseizoen en hoe dat eventueel verder moet zonder publiek.
Beluister hier het fragment

BOTIC VAN DE ZANDSCHULP

Tennisser Botic van de Zandschulp kwam in actie op het tennistoernooi van Rotterdam en verslaggever Menno Schilder was daarbij. Hoe is het nu met Van de Zandschulp?
Beluister hier het fragment

NINA KESSLER

Redacteur Nick Doup had begin maart een bijzonder gesprek met wielrenster Nina Kessler. Zij ging toen naar Italië voor een wielerwedstrijd en kwam terug zonder gekoerst te hebben. Na afloop werd ze ziek.
Beluister hier het fragment

RICHARD VERSCHOOR

Formule 3-coureur Richard Verschoor won eind vorig jaar een wedstrijd in Macau, een van de hoogtepunten van presentator Rick van Manen. Hij blikte terug op het seizoen van Verschoor.
Beluister hier het fragment

DE HELE UREN

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.