Dames Kampong kampioen zaalhockey

UTRECHT - De dames van Kampong zijn in Amsterdam Nederlands kampioen zaalhockey geworden.
Zij versloegen in de finale de regerend landskampioen Laren met 3-2. Belle van Meer had een groot aandeel in de overwinning van de Utrechters. Zij maakte twee van de drie doelpunten.
Bij de mannen werd Amsterdam Nederlands kampioen. De ploeg versloeg in de finale Rotterdam met 4-2. De heren van Gooische haalden de finale net niet. De ploeg, met onder andere SCHC-topscorer Roderick Weusthoff in de selectie, verloor in de halve finale van Rotterdam na strafballen. In de reguliere speeltijd kwamen beide ploegen niet verder dan een 4-4 gelijkspel.
In de promotie/degradatie strijd was er succes voor onze regiogenoten. De hockeymannen van Amersfoort zijn naar de hoofdklasse zaalhockey gepromoveerd. Zij versloegen in de beslissende wedstrijd Hattem met 6-1.
Ook de dames van Amersfoort mogen naar de hoofdklasse. De ploeg won de beslissende wedstrijd om de tweede plaats tegen Groningen met 8-3.