Vijf Utrechtse clubs in hoogste divisie O23 competitie

© Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Het Mijdrechtse Argon, DOVO, IJsselmeervogels, Kampong en Roda'46 uit Leusden zijn door de KNVB ingedeeld in de hoogste divisie van de landelijke voetbalcompetitie voor teams O23, die volgend seizoen van start gaat. In totaal bestaat de hoogste afdeling uit 16 teams, die worden verdeeld in twee poules van acht. De poule-indeling is nog niet bekend.
Op het tweede niveau, waar 32 teams in vier poules van acht gaan spelen, is Elinkwijk de enige vertegenwoordiger uit de provincie Utrecht.
ANDERE LEEFTIJDSCATEGORIËN
Voor de nieuwe landelijke O21-competitie heeft Hercules zich als enige club uit onze provincie ingescherevn. De Utrechtse club is ingedeeld op het vierde en laagste niveau.
Bij de O19 speelt Hercules op het hoogste niveau, samen met onder meer IJsselmeervogels. In die leeftijdscategorie zijn DOVO en Kampong ingedeeld in de op één na hoogste afdeling.
De Meern speelt bij de O19 op het derde niveau. Houten, Jonathan, LRC Leerdam Montfoort SV'19, ASC Nieuwland, Spakenburg en Sportlust'46 zitten in de vierde divisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.