Recordstart verkoop seizoenskaarten FC Utrecht

UTRECHT - Precies 4 uur en 6 minuten nadat FC Utrecht's Seizoenkaartcampagne voor de jaargang 2020/2021 van start ging, werd al een mijlpaal aangetikt: toen ging namelijk de duizendste Seizoenkaart over de toonbank. Een recordstart, aldus de club.
Vanaf het moment dat het online en in de Fanshop mogelijk was een Seizoenkaart voor jubileumjaargang 2020/2021 te bestellen, draaiden de servers van de online fanshop op volle toeren en stonden er de nodige mensen in de clubwinkel in Stadion Galgenwaard. Het aantal Seizoenkaarten dat afgelopen seizoen op de eerste verkoopdag werd verkocht, was al na 2,5 uur bereikt.
Als je snel een nieuwe kaart wilde moest je in de fanshop zijn, vooral online ging het los.
In 2019 werd twee dagen na de start van de kaartverkoop de duizendste Seizoenkaart verkocht. Dat was een record en een verbetering van 2018, toen die mijlpaal na vijf dagen werd bereikt. In 2017 werd na tien verkoopdagen de duizendste Seizoenkaart verkocht. Vandaag gebeurde dat in iets meer dan vier uur.
Naast toegang bij eredivisiethuiswedstrijden van FC Utrecht, houden de supporters hun vaste plekje op de tribune. Daarnaast profiteert iedere seizoenkaarthouder van unieke aanbiedingen en de kans op exclusieve prijzen en belevenissen.
Volgepakte tribunes in de Galgenwaard
Volgepakte tribunes in de Galgenwaard © RTV Utrecht

NIEUW ONLINE PLATFORM

Niet alleen is 1 juli 2020 de dag waarop FC Utrecht precies 50 jaar bestaat; het is ook de dag waarop de club exclusief voor Seizoenkaarthouders een nieuw online platform lanceert. Via dit platform kunnen seizoenkaarthouders van de FC onder meer meedingen naar unieke prijzen en belevenissen. Zoals het spelen van een wedstrijd in Stadion Galgenwaard met je eigen team, een VIP-diner met Jordy Zuidam voorafgaand aan de Technische Avond, Manager Media zijn bij een thuiswedstrijd en zodoende bepalen wat er op de kanalen van FC Utrecht wordt gepubliceerd en het winnen van wedstrijdgedragen shirts en een overnachting in een skybox in Stadion Galgenwaard.
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met dinsdag 14 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekje te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf woensdag 15 juli gaan alle voor die dag niet verlengde stoeltjes de vrije verkoop in.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.