RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO-doelman Van der Sman stopt

VEENENDAAL - Doelman Sebastiaan van der Sman moet noodgedwongen stoppen bij DOVO. Van der Sman, die ook jeugdkeeperstrainer bij Vitesse is, krijgt een grotere rol binnen de academie van de Arnhemse club, waardoor hij vaak op zaterdag moet werken. Dan kan hij dus niet meer in Veenendaal onder de lat staan.

Van der Sman maakt de keuze om te stoppen met pijn in het hart, zegt hij op de website van de derde divisionist. "Ik had het goed naar mijn zin bij DOVO, zeker de laatste maanden voordat Corona de wereld overnam. Ik keek er naar uit om nog een jaar langer met Scott Calderwood te werken"

De loopbaan van de doelman, die vorige zomer van TEC uit Tiel de overstap maakte naar DOVO, is dus voorbij, al houdt Van der Sman een slag om de arm. "Op zaterdag moet ik vaak bij Vitesse zijn, dus het valt niet meer met DOVO te combineren. Het klinkt echt ontzettend raar... stoppen met voetballen. Aan het idee moet ik nog wennen"

Technisch-manager/hoofdtrainer Scott Calderwoord betreurt het vertrek van zijn doelman. "Ik vind het zeker ontzettend jammer, maar ik gun hem die kans in zijn carrière enorm.".


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -