RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels versterkt zich met Mitch Willems

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met Mitch Willems. De 21-jarige verdediger, die zowel centraal als rechts uit de voeten kan, komt over van Jong Almere City FC en kwam een eenjarig contract overeen met de club.

Willems begon zijn loopbaan bij KFC Koog aan de Zaan. In 2016 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van het Amsterdamse AFC. Het verblijf bij AFC Onder 19 bleef beperkt tot een seizoen, want een jaar later stapte de verdediger over naar Almere City FC Onder 19.

André van Diermen, van de technische commissie, is blij met de komst van Willems: "Met Mitch binden we een talentvolle verdediger aan ons, die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige wedstrijden op niveau in de benen heeft. Iemand die organisatorisch en tactisch sterk is en graag de voetballende oplossing zoekt. In de gesprekken toonde hij bovendien zijn enthousiasme over het spelen voor IJsselmeervogels. We zijn dan ook blij dat Mitch komend seizoen onze selectie komt versterken."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -