DOVO versterkt zich met aanvaller Youri Roseboom

© DOVO
VEENENDAAL - Youri Roseboom maakt de overstap van FC Eindhoven naar DOVO. De talentvolle 20-jarige spits tekent in Veenendaal een eenjarig contract. In het verleden speelde hij onder andere in de jeugd van Vitesse/AGOVV, NEC en De Treffers.
Bij Eindhoven maakte de aanvaller afgelopen seizoen zijn debuut in de wedstrijd tegen Jong Ajax. In de wedstrijd bij FC Volendam wist hij voor het eerst het net te vinden. Bij derde divisionist DOVO hoopt hij dat komend seizoen veelvuldig te doen. "Ik ben een speler die niet van verliezen houdt en er altijd voor de volle 100% voor gaat. Ik heb geleerd dat opgeven geen optie is. Mijn kwaliteit is doelpunten maken, eigenlijk heb ik er elk seizoen wel een stuk of 15 gemaakt. Bij DOVO hoop ik dit ook te gaan doen".
Youri Roseboom zal komend seizoen gaan spelen met rugnummer 25. Dit nummer draagt hij om zijn overleden vriend Paco Geutjes te eren. Na een auto-ongeluk op 25 januari 2020 overleed Paco Geutjes twee dagen later op 21-jarige leeftijd. Roseboom zat ook in dezelfde auto. "Met het rugnummer 25 wil ik Paco eren, het was de dag van het ongeluk en dat we elkaar voor het laatst zagen. Al mijn doelpunten en assists zullen dan ook voor hem zijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.