Willems negende aanwinst voor DOVO

© DOVO_Jeroen van den Berg
VEENENDAAL - Niels Willems verruilt komende zomer DUNO uit Doorwerth in voor DOVO. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekent in Veenendaal een eenjarig contract. Willems kwam in het verleden uit voor Achilles'29, FC Lienden, Balcatta FC (2e niveau Australië) en recent dus DUNO.
Met Willems haalt DOVO een speler in huis die altijd vol gas gaat binnen het veld. "'Ik ben iemand die altijd wil winnen en vol gas gaat. Ik ben er van overtuigd dat je dit samen doet. Het publiek hoop ik te vermaken met goals, assists en acties."
Bij DOVO verwacht de middenvelder mee te doen in het linker rijtje. "Mijn verwachtingen zijn voor het komende seizoen hoog. Ik verwacht dat we mee gaan doen in de top-6 en als alles een beetje mee zit dat we misschien zelfs nog wel hoger kunnen kijken. Persoonlijk hoop ik op een mooi en goed seizoen met veel speelminuten", aldus de aanwinst.
Willems is al de negende nieuwe aanwinst voor DOVO voor komend seizoen. Voor een volledig overzicht van alle transfers van de Utrechtse 2e en 3e divisionisten en de hoofdklassers, klik hier.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.