RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kortstondige rentree Van Wolfswinkel

WOUDENBERG - Woudenberger Ricky van Wolfswinkel heeft in het bekerduel van FC Basel tegen Lausanne met een invalbeurt zijn rentree gemaakt. De 31-jarige aanvaller kwam na 68 minuten in het veld, maar werd in de verlenging van het duel weer van het veld gehaald. Basel won de wedstrijd in verlenging met 3-2.

Toen de oud-spits van FC Utrecht in het veld kwam, stond Basel toen nog met 2-0 voor. De thuisploeg kwam echter een kwartier voor tijd terug tot 2-2. Aan het einde van de eerste verlenging werd Van Wolfswinkel weer van het veld gehaald. Via een doelpunt van Silvan Widmer won Basel alsnog en plaatste het zich voor de halve finale van de beker.

Van Wolfswinkel had in februari, nog voor de stop van het Zwitserse voetbal vanwege de uitbraak van het coronavirus, zijn rentree gemaakt na maanden afwezigheid. Hij moest daarna uit voorzorg weer een tijdje aan de kant blijven.

Bij een controle in het ziekenhuis bleek dat een deel van zijn hersenen iets langzamer wordt doorbloed. Dit gebeurt op de plek waar vorig jaar bij Van Wolfswinkel na een hersenschudding een aneurysma werd aangetroffen, een uitstulping in een bloedvat van de hersenen. Daaraan is hij geopereerd.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -