RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Seizoenkaartverkoop FC Utrecht loopt goed, 'maar de club mag blij zijn als ze het totaal van vorig jaar halen'

UTRECHT - Vijfduizend verkochte seizoenkaarten in 26 dagen. En dat terwijl daar vorig seizoen 40 dagen voor nodig waren. Dat juichbericht stond deze week op de website van FC Utrecht. De goede cijfers zijn opvallend, omdat nog steeds niet duidelijk is wanneer de fans na de coronatijd weer gebruik kunnen maken van hun jaarkaart.

Voorzitter Teun den Hartog van de supportersvereniging heeft er wel een verklaring voor. "Deze supporters hebben een onvoorwaardelijke liefde voor FC Utrecht. Ook in slechte tijden steunen ze hun club."

BUNNIK SIDE
Vooral de verkoop van de jaarkaarten op de Bunnik Side valt op, vindt Den Hartog. "Die blijft normaal een beetje achter, die gasten kopen hem anders op het laatste moment. Nu is al bijna de helft van de plaatsen verkocht."

Toch zijn er ook mensen met een seizoenskaart, die nog geen nieuwe gekocht hebben. Hun argument is precies dat wat je zou verwachten: misschien koop je een kaart voor een heel seizoen, terwijl je maar een half seizoen naar het stadion mag. "Ik heb ze zelf ook gesproken en ik vind het jammer. Als supporter support je je club. Het woord zegt het al."

FC Utrecht ligt dus fors voor op het verkoopschema van vorig seizoen. Maar dat dat uiteindelijk ook zal leiden tot een toename van het aantal verkochte kaarten, verwacht Den Hartog niet. "Ik hoop het heel erg, maar ik denk dat we onder de streep blij mogen zijn als we het aantal van vorig jaar halen. En ik denk dat de club daar ook blij mee zal zijn."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -