Overzicht zaterdaghoofdklasse B

UTRECHT - Geinoord heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie. De Nieuwegeiners wonnen het uitduel van concurrent Ajax met 3-0. Elvin Hardeveld scoorde twee keer en Niels Maat maakte het af.
De andere degradatiekandidaat, DOVO, verloor daarentegen met 4-3 van Volendam. In Veenendaal kwamen de doelpunten van DOVO op naam van Lucien Dors, Daniel Kops en Brayton Diekman.
Koploper IJsselmeervogels verspeelde punten in het uitduel tegen Zwaluwen 30. Het werd 1-1 door onder meer een doelpunt van Ferdinand Katipana van IJsselmeervogels.
De regioderby tussen Spakenburg en GVVV eindigde in 3-3. Namens GVVV was Lennart Rekmans twee keer trefzeker. Het andere doelpunt kwam op naam van Dennis van Meegdenburg. Voor Spakenburg scoorden Karim el Kaddouri een keer en Danny van de Meiracker twee keer.
IJsselmeervogels blijft koploper in de zaterdaghoofdklasse B. De rooien hebben 9 punten voorsprong op nummer 2 Sparta Nijkerk. GVVV staat vierde met met een achterstand van 12 punten op IJsselmeervogels.Spakenburg staat een positie lager lager en heeft 1 punt minder dan de Veenendalers. DOVO staat tiende en is dus verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Datzelfde geldt voor Geinoord die hekkensluiter blijft ondanks de zege op Ajax. De Nieuwegeiners hebben evenveel punten, maar staan laatste omdat de Amsterdammers een beter doelsaldo hebben.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.