Argon pakt punt tegen Hilversum

PROVINCIE UTRECHT - Argon heeft in de Zondag Hoofdklasse A slechte zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap.
De Mijdrechters haalde op de valreep met 2-2 een punt tegen Hilversum. In de 96e minuut scoorde Jasper de Haer de gelijkmaker. Door het gelijkspel houdt Argon nog wel zicht op de koppositie. Die had het al over kunnen nemen, omdat Haaglandia ook gelijk speelde.
Westlandia is de grote winnaar van deze speelronde. De Naaldwijkers zijn de nieuwe lijstaanvoerders met 29 punten uit vijftien duels. VVSB heeft ook 29 punten, maar een wedstrijd meer gespeeld. Haaglandia volgt op derde plaats met 28 punten. Argon is nu de nummer vier met 27 punten.
Het team van Marcel Keizer begon nog goed aan het duel tegen Hilversum. Via een doelpunt van Michael Kentrop in de 25e minuut kwam de ploeg op voorsprong. Hilversum kwam voor rust terug via Maurice Renger en een benutte strafschop van Wouter Kos. In de blessuretijd maakte Jasper de Haer dus de gelijkmaker. Elinkwijk was deze week door het wegvallen van Türkiyemspor vrij.