RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honkballers terug het veld op; Quick speelt eerste oefenwedstrijd

AMERSFOORT/UTRECHT - Eigenlijk had het honkbalseizoen al in april van start moeten gaan. Uiteindelijk hebben de spelers van Quick Amersfoort drie maanden moeten wachten voordat ze het veld mochten betreden. Dit weekend was het door de versoepelde coronamaartegelen eindelijk zover.

23 juli gaat het hoofdklasseseizoen officieel van start. Tot die tijd hebben de clubs de mogelijkheid om zich doormiddel van oefenwedstrijden klaar te stomen. Daarbij was de regen meteen spelbreker, zo werd het duel tussen Storks en Twins naar van zaterdag naar zondag verplaatst.

Quick trotseerde de regen en reisde zaterdag af naar Bussum om het daar op te nemen tegen HCAW. De omstandigheden waren alles behalve 'honkbalwaardig', maar na een gedwongen uitstel van drie maanden hield dat beide teams niet tegen. HCAW, dat deels kunstgras heeft liggen in Bussum, won het oefenduel met 6-4. Komend weekend neemt Quick het op zaterdag thuis op tegen L&D Amsterdam. Op zondag reizen de Amersfoorters af naar de hoofdstad. De competitiestart staat gepland voor donderdag 23 juli. Quick begint met een uitwedstrijd tegen HCAW.

UVV bereidde zich voor op de start van de Overgangsklasse met een dubbele ontmoeting met de reserves van HCAW. In Utrecht werd zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld. Een dag later was HCAW in Bussum met 9-3 te sterk.

Uitslagen oefenwedstrijden
Zaterdag:
L&D Amsterdam - Hoofddorp Pioniers 4-4
Twins Oosterhout - CuraÁao Neptunus 3-4
HCAW - Quick Amersfoort 6-4
Silicon Storks - Twins H2 (afgelast)
UVV - HCAW H2 2-2

Zondag:
Twins H2 - Silicon Storks 0-0
DSS/Kinheim - DSS/Kinheim H2 9-2
HCAW H2 - UVV 9-3


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -