Eerste oefenwedstrijd FC Utrecht over drie weken tegen AZ

© RTV Utrecht
UTRECHT - Vanaf zaterdag 1 augustus wordt er weer gevoetbald in de Galgenwaard. FC Utrecht speelt dan de eerste wedstrijd sinds de coronacrisis. Het gaat om een oefenwedstrijd tegen AZ.
In het kader van de 'FOX Sports Eredivisie Comeback' speelt de ploeg van John van den Brom twee wedstrijden in de Galgenwaard. De eerste wordt dus gespeeld tegen de Alkmaarders. De aftrap is om 17.30 uur. Op 20 augustus komt sc Heerenveen op bezoek, die wedstrijd begint om 20.00 uur. Er is nog een voorbehoud; de gemeente moet de wedstrijden goedkeuren.
Of er publiek bij de wedstrijden mag zijn is nog niet bekend. Beide wedstrijden zijn live te zien bij FOX Sports.
Ook Jong FC Utrecht komt weer in actie. Op 12 augustus speelt het elftal van René Hake in Amsterdam tegen Jong Ajax. Ook deze wedstrijd is te volgen bij FOX Sports.

Start competitie

In aanloop naar de start van de competities staat augustus in het teken van oefenwedstrijden voor de teams uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Na maanden van stilstand door de coronacrisis hopen de clubs in de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 28 augustus weer te beginnen. De Eredivisie moet iets langer wachten, daar staat de start gepland voor 12 september.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.