Wesley Sneijder maakt werk van rentree, gaat trainen bij DHSC

UTRECHT - Wesley Sneijder maakt serieus werk van een rentree als profvoetballer. De recordinternational uit Utrecht gaat meetrainen met de selectie van DHSC, met als doel om fit te worden.
De oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter is in gesprek met FC Utrecht over een terugkeer in de eredivisie. De 36-jarige middenvelder wil graag nog een keer voor de club uit zijn geboortestad uitkomen, iets wat hoog op zijn bucket-list staat. Begin deze maand gaf Sneijder aan dat er contact is met FC Utrecht.
Begin juli zei Sneijder dat hij al met de directeur van FC Utrecht had gesproken

Kritiek

Vanuit de voetbalwereld is het plan van Sneijder en FC Utrecht dubbel ontvangen. Criticasters denken dat Sneijder het niet meer in zich heeft om in de eredivisie te spelen. Volgens oud-voetballer en performance coach Iwan Redan is het wel degelijk mogelijk. Hij liet weten Sneijder binnen vier á vijf maanden wedstrijd fit te kunnen hebben.
Sneijder speelde 134 keer voor het Nederlands elftal
Sneijder speelde 134 keer voor het Nederlands elftal © Orange Pictures

Sneijder 27 juli terug op het veld

Het DHSC van trainer Gert Kruys is nu bezig met een individueel programma. 27 juli meldt Sneijder zich voor het eerst op het trainingsveld als de eerste gezamenlijke training op het programma staat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.