Urby Emanuelson geeft voorkeur aan nieuw contract bij FC Utrecht

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Urby Emanuelson traint, ondanks dat hij officieel geen contract heeft, mee bij FC Utrecht. De ervaren middenvelder is met de club in gesprek over een nieuwe verbintenis. "Op dit moment staat FC Utrecht op 1 en gaan we proberen te kijken of we eruit kunnen komen", zegt Emanuelson.
"Is dat niet het geval, dan kijken we verder", geeft de 34-jarige speler aan tegen het AD. Emanuelson geeft aan dat hij vorig jaar al weg kon. Er was interesse van Atlanta United uit de Verenigde Staten. "Dat was voor mij heel interessant en dat wilde ik ook graag. Afsluiten in Amerika of de zandbak lijkt me misschien nog wel een leuk avontuur."

Gevoelsmens

"Maar aan de andere kant lopen ook de gesprekken met FC Utrecht, dat me toch de kans heeft geboden drie jaar geleden om terug te keren naar Nederland. Ik heb een goede band met die club en ik ben toch een gevoelsmens, dus FC Utrecht geef ik nu ook prioriteit", vertelt Emanuelson.
De multifunctionele Emanuelson, die afgelopen seizoen ook opdook als centrale verdediger bij FC Utrecht, zegt nog een paar jaar door te willen gaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.