Wedorganisatie TOTO nieuwe sponsor FC Utrecht

© FC Utrecht
UTRECHT - TOTO heeft een sponsorcontract gesloten met FC Utrecht. De wedorganisatie verbindt zich voor in ieder geval de komende drie seizoenen aan de voetbalclub.
Drie weken geleden meldde T-Mobile zich als hoofdsponsor van FC Utrecht. Het nieuwe wedstrijdshirt, dat herinnert aan de oprichting van de profclub precies vijftig jaar geleden, wordt wit met rode mouwen. Op de linkermouw komt het logo van TOTO.
In Nederland is TOTO de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. Deelnemers kunnen voorspellingen doen voor wedstrijden in de hoop een geldbedrag te winnen. TOTO is onderdeel van Nederlandse Loterij, dat jaarlijks via sportkoepel NOC*NSF meer dan 45 miljoen euro investeert.
Marketingbaas Arno de Jong van TOTO zegt in een bericht op FCUtrecht.nl uit te kijken naar de samenwerking, waarvoor na drie jaar nog een optie voor twee extra seizoenen is afgesproken. "In ons oprichtingsjaar werd de voorganger van FC Utrecht, DOS, kampioen van Nederland. Toen al kruisten onze wegen en vanaf nu is TOTO nog meer verbonden met de club uit de Domstad. En dat ook nog eens in het jubileumjaar."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.