Wesley Sneijder maandag toch niet op trainingsveld DHSC

© Orange Pictures
UTRECHT - Wesley Sneijder staat aanstaande maandag niet op het trainingsveld van de Utrechtse amateurclub DHSC. De Utrechter heeft zich afgemeld bij de club, omdat hij dan waarschijnlijk in het buitenland is.
Wanneer Sneijder wel aansluit bij de selectie van DHSC, dat komend seizoen getraind wordt door Gert Kruys, is nog niet bekend. Voorzitter Hans Berrens laat aan RTV Utrecht weten dat dat nog onduidelijk is.
"Er is veel publiciteit naar uitgegaan, daarom is het goed om te laten weten dat hij er maandag niet bij is", aldus Berrens. De recordinternational is bij terugkomst weer welkom bij het eerste. "Als hij vindt en denkt dat hij kan, is het de bedoeling dat hij zal aansluiten."

Mogelijke rentree

De oud-voetballer liet eerder weten na te denken over een mogelijke rentree. Fans van FC Utrecht zochten hem enkele weken geleden op bij DHSC, waar het complex vernoemd is naar Sneijder. Zij vroegen hem om nog een jaar bij de eredivisionist uit 'zijn' Domstad te gaan voetballen.
Ondanks de afwezigheid van Wesley Sneijder, gaat de training van zaterdaghoofdklasser DHSC maandagavond wel gewoon door. Bij de club uit Ondiep is zijn jongere broer Rodney aanvoerder en oudere broer Jeffrey assistent-trainer.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.