Kai Huisman goudhaantje bij eerste oefenzege DOVO

Kai Huisman op archiefbeeld
Kai Huisman op archiefbeeld © Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. Op het eigen Panhuis werd DEM met 2-1 verslagen. Kai Huisman was de gevierde man aan Veenendaalse zijde.
Het duel tussen de ploegen uit de derde divisie zaterdag en zondag werd in de veertigste minuut opengebroken door de bezoekers uit Beverwijk. Anthony van Dongen scoorde de 0-1.
Na rust wist het DOVO van trainer Scott Calderwood de wedstrijd om te draaien. Een kwartier voor tijd werd een voorzet van Kai Huisman in eigen doel gewerkt (1-1), waarna Huisman vijf minuten later zelf een penalty raakschoot voor de 2-1.
Komende dinsdag staat alweer de volgende oefenwedstrijd op het programma voor DOVO, dan is Jong Willem II de tegenstander. Volgende week wacht een treffen met IJsselmeervogels