Droomstart softbalsters Quick: koploper in Golden League

© Jan Kruijdenberg
AMERSFOORT/UTRECHT - De droomstart van de softbalsters van Quick Amersfoort heeft een vervolg gekregen. De debutant in de Golden League is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen op het hoogste niveau.
Zaterdag wist Quick in het tweede weekend van het softbalseizoen Hoofddorp Pioniers twee keer te verslaan. Eerst werd het 9-2 voor de Amersfoortse vrouwen en daarna 9-4.

Eenzaam aan kop

Omdat de promovendus vorige week ook al beide wedstrijden tegen Amsterdam Pirates winnend af wist te sluiten, staat de ploeg nu eenzaam bovenaan in de Golden League met acht punten. Tex Town Tigers en ROEF! delen de tweede plek met zes punten.
De volgende wedstrijden van de softbalsters van Quick worden op 8 augustus gespeeld. Dan gaan de Amersfoortse vrouwen op bezoek bij Tex Town Tigers in Enschede.

UVV heeft eerste zege beet

De softbalvrouwen van UVV hebben hun eerste overwinning van het seizoen te pakken. In de Silver League, het tweede niveau, wist de Utrechtse ploeg met 17-10 van Twins uit Oosterhout te winnen. Het andere duel tegen Twins werd met 9-4 verloren. In de stand van de Silver League staat UVV na vier duels zesde.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.