RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Timmerarends en Overbeek winnen Vlisterbokaal

PROVINCIE UTRECHT/BENSCHOP - De Vlisterbokaal is zaterdag gewonnen door polsstokversprinter Erwin Timmerarends. Hij wist in Vlist een meter verder te springen dan Wilco van Amerongen uit Benschop. Bij de vrouwen ging de zege naar Fabienne Overbeek uit Benschop.

Timmerarends zette in de finale een beslissende afstand van 19,66 meter op de borden. Daarmee wist de springer uit Bodegraven zijn concurrent Wilco van Amerongen (18,53 meter) van de koppositie te stoten. Sander van Vliet uit Oudewater (17,74 meter) werd derde.

Overbeek verslaat Van Eijk nipt
Bij de vrouwen won Fabienne Overbeek zaterdag de Vlisterbokaal. De Benschopse wist in de finale met 13,37 meter nipt verder te springen dan Julia van Eijk uit Haastrecht. Zij had 13,35 meter als beste sprong. De Veenendaalse Doriene de Vos-De Wit (13,21 meter) eindigde kort daarachter als derde.

De springers werden dit weekend gehinderd door een sterke tegenwind in Vlist. Eerder deze week, op woensdag, wist Thomas van Midden bij goede omstandigheden de elite-wedstrijd in Vlist te winnen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -