RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wesley Sneijder toch aanwezig op eerste training DHSC, maar (nog) niet als speler

1/3
UTRECHT - Wesley Sneijder heeft vanavond tch zijn opwachting gemaakt bij de eerste training van DHSC. Maar niet als speler: de recordinternational keek mee met de technische staf van de Utrechtse amateurclub.

Rond 19.30 uur betrad Sneijder in trainingspak het veld. Even leek het erop dat hij volledig zou meedoen met de eerste selectie, maar dat gebeurde niet. Het bleef bij enkele overlegmomenten met de andere trainers. Op het einde van de training ging Sneijder even aan de slag met de bal, maar hij leverde geen grote fysieke inspanning.

Wesley Sneijder aanwezig bij eerste training DHSC, maar (nog) niet als speler


Rentree bij FC Utrecht?
Wat de aanwezigheid van Sneijder op het trainingsveld precies betekent voor zijn toekomst als speler of trainer, is vooralsnog onduidelijk. De eventuele rentree in het (prof)voetbal is al weken gesprek van de dag in de voetbalwereld: de 36-jarige middenvelder zou gaan meetrainen met DHSC in voorbereiding op een eventuele rentree bij FC Utrecht. Vorige week liet de amateurclub uit de wijk Ondiep opeens weten dat Sneijder afwezig zou zijn op de eerste training omdat hij in het buitenland was. Dat blijkt nu dus toch niet het geval.

Wesley zal regelmatig hier zijn en gedeeltes van trainingen mee gaan doen."
DHSC-trainer Gert Kruys

Overigens stond de training van DHSC voor het eerst onder leiding van Gert Kruys. Hij is dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Hoofdklasse-club.

Voor de training sprak Kruys met RTV Utrecht. "Ik zou gek zijn als ik niet gebruik ging maken van de knowhow van Wesley Sneijder", zegt hij. "Wesley heeft mij gevraagd om hier trainer te worden. Vanaf dat moment heb ik heel veel contact met 'm. Ik maak gretig gebruik van zijn kijk op voetbal. Hij zal regelmatig hier zijn en gedeeltes van trainingen mee gaan doen."

 Sneijder, helemaal rechts in beeld, overlegde meerdere keren met de technische staf van DHSC. Sneijder, helemaal rechts in beeld, overlegde meerdere keren met de technische staf van DHSC. | Foto: RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -