Overzicht oefenduels topamateurs: IJsselmeervogels verslaat DOVO, miraculeuze comeback DHSC

Gert Kruys wist bij zijn debuut als hoofdtrainer bij DHSC voor een mooie comeback te zorgen
Gert Kruys wist bij zijn debuut als hoofdtrainer bij DHSC voor een mooie comeback te zorgen © RTV Utrecht
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Er waren al wel wat oefenduels gespeeld maar zaterdag gingen de topamateurs uit de regio dan echt los. Zo wist IJsselmeervogels het oefenduel tegen DOVO te winnen en speelde Spakenburg gelijk tegen Sportlust'46.

IJsselmeervogels - DOVO

Tweede divisionist IJsselmeervogels wist op eigen veld met 3-1 te winnen van Derdedivisionist DOVO. Namens de thuisploegoel kwamen van Mike van den Ban, Gerry Vlak en Mike van de Laar tot scoren. Jasper Waalkens scoorde voor de gasten uit Veenendaal.

Spakenburg - Sportlust'46

Tweede divisionist Spakenburg had het lastig met de kersverse Derde divisionist Sportlust'46. Het werd in Spakenburg 2-2. namens de thuisploeg kamen Jordi Bitter en Argjend Selimi tot scoren. Namens Sportlust'46 scoorden Marley Berkvens en Mark van der Weijden.

GVVV - De Merino's

GVVV, met het debuut van Jochem Twisker als hoofdtrainer bij de Veenendalers, wist met 1-3 te winnen van dorpsgenoot De Merino's. Ryan Holman, oud-speler van GVVV, opende namens de Eerste klasser de score. Vervolgens wisten Philip Ties, Joshua Patrick en Jeremy de Graaf de eindstand te bepalen in het voordeel van de bezoekende Tweede divisionist.

Hercules - De Treffers

Het Utrechtse Hercules kwam ook goed uit de startblokken. De Derde divisionist wist Tweede divisionist De Treffers met 1-0 te verslaan. Oussama Lahri schoot vlak voor tijd op Sportpark Voordorp de 1-0 binnen.

Eemdijk - DHSC

De oefenontmoeting tussen Derde divisionist Eemdijk en Hoofdklasser DHSC is gewonnen door laatstgenoemde. De ploeg van trainer Gert Kruys kwam met 3-0 achter maar wist uiteindelijk met 3-4 te winnen. Nigel van Zelst(2x) en Bie Meester brachten Eemdijk op de riante voorsprong. Via nieuwkomers Soufian Moro, Gohkan Yasar(2x) Tijjani Noslin kwam de miraculeuze comeback tot stand.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.