Degradatiespanning in hoofdklasse B

REGIO - DOVO heeft een belangrijke stap gemaakt om rechtstreekse degredatie te ontlopen. De Veenendalers wonnen van concurrent Geinoord met 4-2.
In een slecht, maar spannend duel besliste Daniël Kops de wedstrijd ver in de blessuretijd. Eerder scoorde Thijs van Tent Beking twee keer en Marco van Rooijen voor DOVO. Geinoord-speler Niels Maat vond twee keer het net voor de Nieuwgeiners. Geinoord blijft laatste met 15 punten uit twintig duels. DOVO is nu twaalfde met 20 punten.
Koploper IJsselmeervogels heeft een gat geslagen naar de concurrentie. De Vogels wonnen met 1-0 van SDC Putten door een doelpunt van Kwong Wah Steinraht. Door de winst heeft IJsselmeervogels nu 45 punten.
Spakenburg won thuis van Ajax met 2-0. De doelpunten kwamen op naam van Maurice van der Wilt en Karim Elkaddouri. De Blauwen staan nu vijfde met 30 punten.
GVVV kwam uit tegen Jodan Boys niet verder dan 0-0. Antonio Aguilar Aguilera had de mogelijk, maar hij schoot de strafschop op de paal. Door het gelijkspel is GVVV nu zesde met 30 punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.