FC Utrecht huurt aanvaller Arzani van Manchester City

© FCUtrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Daniel Arzani. De 21-jarige talentvolle buitenspeler wordt gehuurd van Manchester City.
Australiër Arzani is sinds de zomer van 2018 eigendom van Manchester City. Bij het WK van 2018 was hij onderdeel van de nationale selectie van Australië. Onder bondscoach Bert van Marwijk werd hij de jongste speler op een WK tot nu toe. Hij was 19 jaar en 163 dagen oud toen hij inviel tegen Hongarije. Hij viel in de 73e minuut in en wist in de 74e minuut al te scoren.
De afgelopen twee seizoenen werd Arzani verhuurd aan Celtic. Hij kwam in Schotland vanwege een gescheurde kruisband slechts twee keer in actie.
"Daniel is een snelle, wendbare flankspeler die op zowel links als rechts uit de voeten kan. Hij speelt met veel lef en heeft power in zijn acties, dat past bij onze club en supporters", aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht.

Aanwinsten

Arzani is tot nu toe de tweede aanwinst van FC Utrecht voor het komende seizoen. Buiten de teruggekeerde huurspelers werd alleen verdediger Django Warmerdam transfervrij aangetrokken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.