DOVO wint de Veenendaalse derby

VEENENDAAL - DOVO heeft door het winnen van de Veenendaalse derby belangrijke punten gepakt in de strijd om degradatie te ontlopen. De derby tussen DOVO en GVVV eindigde in 3-1.
Bas Dreef opende de score voor DOVO. Ook het tweede doelpunt vanuit een penalty kwam op zijn naam te staan. Na een uur spelen kreeg GVVV'er Dennis Schaap de rode kaart. Toch kwam zijn team terug in de wedstrijd door een doelpunt van Kevin Tom twaalf minuten voor tijd.
DOVO-spits Lucien Dors maakte daarna snel een einde aan de illusies van GVVV. DOVO staat nu op drieentwintig punten na eenentwintig duels. GVVV blijft staan op twintig.
Koploper IJsselmeervogels speelde met 1-1 gelijk tegen de nummer drie, Hoek. Het doelpunt aan de kant van IJsselmeervogels kwam op naam van Jeffrey Winter. Door het zware 4-0 verlies van Bennekom lopen de Vogels een punt uit op de nummer twee. IJsselmeervogels heeft nu 46 punten.
Spakenburg heeft gewonnen van concurrent Sparta Nijkerk. De blauwen uit het visserdorp zegevierden met 2-0.
Beide doelpunten kwamen op naam van Salim Amerzgiou. Spakenburg heeft nu drieendertig punten uit eenentwintig wedstrijden. De aansluiting met de nummer twee Bennekom is weer gevonden. Het gat is nog maar drie punten.
Geinoord kan minder plezierig terugkijken op deze speelronde. De Nieuwegeiners verloren met 4-1 van Zwaluwen'30. De eretreffer was afkomstig van Jeffrey Lammers. Geinoord blijft laatste met vijftien punten uit eenentwintig wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.