RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Europa Cup hockey 2019-2020 wordt niet afgemaakt, Kampong behoudt ticket

UTRECHT - De European Hockey League van het seizoen 2019-2020 zal niet worden afgemaakt. De Europese hockeybond heeft besloten de eindfase van het toernooi, die in oktober gespeeld zou worden, af te gelasten.

De EHL was aanbeland in de kwartfinales en zou aanvankelijk met Pasen worden gespeeld, maar door de corona-uitbraak werd het evenement verplaatst naar oktober. De afgelasting Het was een moelijk besluit, laat de bond weten. "We hadden gezegd op 1 september een besluit te zullen nemen, maar gegeven de ontwikkelingen en de onzekerheid was het belangrijk snel te beslissen."

Kampong

Het besluit van de Europese bond betekent dat Kampong ook komend seizoen in de EHL zal spelen. Omdat het toernooi niet is afgemaakt, heeft de Nederlandse bond besloten dat de clubs die afgelopen seizoen in de EHL speelden, opnieuw mee mogen doen.

Als de EHL wel zou zijn uitgespeeld, had Kampong dit seizoen niet mee mogen doen, omdat het zich op basis van het afgebroken seizoen 2019-2020 niet voor het toernooi zou hebben geplaatst.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -