Oefenvoetbal: IJsselmeervogels eenvoudig langs DHSC, GVVV verslaat 2e klasser

IJsselmeervogels in actie tegen het ambitieuze DHSC
IJsselmeervogels in actie tegen het ambitieuze DHSC © René van den Berg

IJsselmeervogels - DHSC 4-0

PROVINCIE UTRECHT - IJsselmeervogels heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een klinkende zege geboekt op het Utrechtse DHSC. De Spakenburgers wonnen thuis met 4-0.
Bij rust was het 2-0 voor IJsselmeervogels door doelpunten van Mike van de Ban en Eef van Riel. In de tweede helft scoorden Maikel de Harder en Ahmed el Azzouti.
In de 85e minuut floot scheidsrechter Wim Bronsvoort voor het einde van de wedstrijd, omdat het onvriendelijk werd en er wat tumult ontstond op het veld. Rodney Sneijder van DHSC, die vanwege een blessure niet speelde, toonde zich een goed aanvoerder en probeerde alles te sussen.
15' Mike van de Ban [1-0]
38' Eef van Riel [2-0]
51' Maikel de Harder [3-0]
66' Ahmed el Azzouti (pen.) [4-0]

Batavia '90 - GVVV 0-4

GVVV versloeg Batavia '90
GVVV versloeg Batavia '90 © Dick Gijsbertsen
GVVV rekende in Lelystad af met 2e klasser Batavia'90. Het werd 0-4 voor de Veenendalers, waarvoor Philip Ties in de slotfase nog een penalty miste.
Vroeg in de wedstrijd opende Hicham Haouat de score namens GVVV op aangeven van Jaidy van Meegdenburg, de zoon van oud-GVVV spits Dennis van Meegdenburg. 0-1 was ook de ruststand. Melvin van de Haar, uit de eigen jeugd gepromoveerd naar het eerste, maakte in de tweede helft 0-2. Twintig minuten voor tijd zorgde Ties voor een marge van drie. Tom Oostinjen bepaalde de eindstand op 0-4.
4' Hicham Haouat [0-1]
52' Melvin van de Haar [0-2]
70' Philip Ties [0-3]
78' Tom Oostinjen [0-4]

Spakenburg - OSS'20 1-0

3' Floris van der Linden (pen.) [1-0]

DOVO - Scherpenzeel 3-0

75' Jasper Waalkens [1-0]
88' Nick de Bondt [2-0]
90' Gino Dix [3-0]

Hercules - Sparta Nijkerk 1-4

Mark Kloostra ingesprek met Oussama Lahri van Hercules
30' Jesse van Nieuwkerk [0-1]
45' Bryan Burgerhout [0-2]
50' Wouter Kenemans [1-2]
70' Jesse van Nieuwkerk [1-3]
81' Donny van der Wal [1-4]