Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen Jong AZ

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft een oefenremise behaald tegen Jong AZ. In Wijdewormer werd het 3-3.
De Alkmaarders kwamen op een 3-1 voorsprong, maar lieten de Utrechters terugkomen tot 3-3. De openingsfase was voor Jong FC Utrecht. Zo kregen de Utrechtse beloften een aantal goede kansen en moest Reus meermaals redding brengen. Na een moeilijke fase kregen de Alkmaarders meer grip op de wedstrijd, maar zagen de Domstedelingen in de 21e minuut op voorsprong komen via Huizing.
Een antwoord liet niet lang op zich wachten. Waar Reijnders kort na de openingstreffer op de kruising schoot, was Barasi wel trefzeker. Biberoglu dacht Jong AZ niet veel later op voorsprong te zetten, maar hij raakte van dichtbij de paal. Via een treffer van Oosting nam de thuisploeg alsnog de leiding en vlak voor rust tilde Barasi de stand naar 3-1.
Kort na de onderbreking kwam Jong FC Utrecht helemaal terug in de wedstrijd. Franken was ongelukkig bij een van richting veranderd schot (eigen doelpunt), waarna Hilterman voor 3-3 zorgde. Beide ploegen kregen hierna nog enkele kansen, maar het oefenduel bleef onbeslist: 3-3.

Jong AZ - Jong FC Utrecht 3-3

21' Huizing [0-1]
27' Barasi [1-1]
39' Oosting [2-1]
45' Barasi [3-1]
47' Franken (e.d.) [3-2]
56' Hilterman [3-3]