Oefenvoetbal: Doelpuntenfestijn in Hoogland

© Geert Lommers
HOOGLAND - Hoogland heeft in de aanloop naar het nieuwe seizoen een doelpuntrijke overwinning geboekt op Nieuw Utrecht. De derdedivisionist won met 5-3 van de tweedeklasser uit de Domstad.
Frank Voorwald opende al vroeg in de wedstrijd de score voor Hoogland uit een hoekschop. Na ruim een half uur voetballen werd het 2-0 toen Frank Heus op aangeven van Aboubakr Ouaddouh de bal binnenwerkte. Zeven minuten later wisten de twee elkaar opnieuw te vinden. Nieuw Utrecht had toen net tegen gescoord. Daarmee was het voor rust nog niet gedaan. In de 43e minuut maakte Cas Mocking nog 4-1 op aangeven van Amin Said.
Tien minuten na rust werd het 5-1 voor Hoogland toen Hossein Mezbanali Oskar van Logtestein bediende. Vervolgens liet Hoogland de bezoekers nog terugkomen tot 5-3.

Hoogland - Nieuw Utrecht 5-3

34' Frank Voorwald [1-0]
38' Frank Heus [2-0]
39' Nieuw Utrecht [2-1]
40' Frank Heus [3-1]
43' Cas Mocking [4-1]
55' Oskar van Logtestein [5-1]
57' Nieuw Utrecht [4-1]
84' Nieuw Utrecht [5-3]