Mohamed Ihattaren in voorselectie Nederlands Elftal

© Orange Pictures
UTRECHT - Utrechter Mohamed Ihattaren kan in september mogelijk zijn debuut maken in het Nederlands elftal. De aanvallende middenvelder uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland is opgenomen in de voorselectie.
In maart zat de inmiddels 18-jarige Ihattaren ook al bij de selectie van Oranje, maar toen ging de wedstrijd niet door vanwege het coronacirus. De speler van PSV wacht dus nog altijd op zijn debuut.
Mogelijk doet hij dat volgende maand, als het Nederlands elftal voor de Nations League speelt tegen Polen (vrijdag 4 september in Amsterdam) en Italië (maandag 7 september in Amsterdam).
Oranje staat in die duels niet onder leiding van bondscoach Ronald Koeman, die naar FC Barcelona vertrekt. Zijn assistent Dwight Lodeweges neemt voorlopig de honneurs waar op interim-basis.
In de voorselectie zitten ook oud-FC Utrecht-spelers Kevin Strootman en Jeroen Zoet.

FC Utrecht-spelers in Jong Oranje

In de voorselectie van Jong Oranje zitten drie spelers van FC Utrecht. Naast doelmannen Maarten Paes en Thijmen Nijhuis gaat het ook om centrale verdediger Justin Hoogma. Op 4 september en 8 september spelen de talenten tegen Jong Wit-Rusland (uit) en Jong Noorwegen (thuis).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.