RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rentree Wesley Sneijder definitief van de baan

UTRECHT - Wesley Sneijder keert definitief niet terug als profvoetballer. De Utrechter heeft voor zichzelf de knoop doorgehakt, zo bevestigt zijn management aan de NOS.

Begin juli werd de 36-jarige oud-international aan het denken gezet door supporters van FC Utrecht om toch weer te gaan voetballen. Dat gebeurde nadat Arjen Robben bekend had gemaakt terug te keren bij FC Groningen.

Voor een terugkeer zou Sneijder gaan voetballen bij DHSC: hij zou daar gaan meetrainen met de selectie met als doel om fit te worden voor een eventuele rentree in de eredivisie bij FC Utrecht. Bij de eerste training kwam hij weliswaar opdagen, maar niet als speler: hij keek alleen mee met de technische staf van de Utrechtse amateurclub.

Oud-spelers reageerden eerder al verdeeld op een eventuele terugkeer. "Ik zou het nooit doen, dat kan alleen maar tegenvallen", zei de Utrechts oud-profvoetballer John van Loen. Oud-speler en trainer van FC Utrecht Foeke Booy was niet zo stellig. Een terugkeer van Sneijder is volgens hem niet onmogelijk, zei hij begin vorige maand.

Overigens zal Sneijder nog wel op het trainingsveld van DHSC verschijnen, zo meldt de NOS. Hij traint daar om goed voor de dag te komen bij zijn afscheidswedstrijd, die volgend jaar op 9 juni wordt gespeeld. Sneijder wordt op die dag 37 jaar.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -