Oefenvoetbal: Geen winnaar bij Sparta Nijkerk - GVVV; Ook Sportlust en Eemdijk spelen gelijk

Sparta Nijkerk - GVVV 2-2

Vier doelpunten bij Sparta Nijkerk - GVVV, maar een winnaar leverde dat niet op
Vier doelpunten bij Sparta Nijkerk - GVVV, maar een winnaar leverde dat niet op © René van den Berg | RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Sparta Nijkerk tegen GVVV kreeg vanmiddag geen winnaar. De derde divisionist en de tweede divisionist speelden op Sportpark de Ebbenhorst tegen elkaar en kwamen niet verder dan een 2-2 remise.
Berry Powel: 'Kwartiertje invallen is even wennen'
Beide ploegen zagen het duel als een echte testcase. Het eerst kwartier was van beide ploegen goed en resulteerde in 2 treffers. Philip Ties scoorde voor GVVV al na 5 minuten de 1-0 na een voorzet van Haout. 7 minuten later werd het weer gelijk door Jelle van Nieuwkerk na een foutje van Mart de Jong. 1-1 was ook de ruststand in een verder matige eerste helft waar vooral de Veenendaalse slordigheid opviel.
In de tweede helft kwamen de Veenendalers weer op voorsprong. Joshua Patrick veroverde balbezit, zette een aanval op en mocht de voorzet van Jeremy de Graaf zelf afronden 1-2. Een kwartier voor tijd scoorde Gilbrano Plet voor de Nijkerkers de gelijkmaker na een fout van GVVV verdediger Steven Theunissen. 2-2 werd ook de eindstand.
Trainer Jochem Twisker: 'Echte testcase'
5' Philip Ties [0-1]
12' Jesse van Nieuwkerk [1-1]
61' Joshua Patrick [1-2]
74' Gilbrano Plet [2-2]~

Sportlust'46 - Eemdijk 1-1

Sportlust en Eemdijk spelen gelijk
Sportlust en Eemdijk spelen gelijk © Bert Kous | RTV Utrecht
Derde divisie debutant Sportlust'46 heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen gelijkgespeeld tegen Eemdijk. In Woerden werd het 1-1. Sportlust, zonder Floris Mulder, Abdel Metalsi, Byron Burgering en Rik Wils (allen geblesseerd), had het moeilijk met hoofdklasser Eemdijk.
Binnen tien minuten had Eemdijk al twee keer de paal en de lat geraakt. Ondanks dat Eemdijk dreigender was bereikten de ploegen met een 0-0 stand de rust. In het tweede bedrijf opende Armend Selemi de score alsnog namens de bezoekers. Meer dan 25 minuten kon Eemdijk daar niet van genieten. Mark van der Weijden maakte de gelijkmaker. In de slotfase kwam Sportlust dicht bij 2-1, via Van der Weijden en Issarti, maar gescoord werd er niet meer.
48' Armend Selimi [0-1]
72' Mark van der Weijden [1-1]

DHSC - DVS'33 2-1

37' Gokhan Yasar [1-0]
46' Rodney Sneijder [2-0]
80' Abderrahim Loukili [2-1]

Spakenburg - VVSB 2-0

49' Wilmilio Vink [1-0]
66' Jordi Bitter [2-0]

OSS'20 - DOVO 1-1

31' Nick de Bondt [0-1]
58' Tim Waterink [1-1]

IJsselmeervogels - AFC 0-1

44' Raily Ignacio [0-1]

Rijnsburgse Boys - Hercules 3-0

16' Bram Ros [1-0]
31' Jeroen Spruijt (pen.) [2-0]
62' Jeffrey Jongeneelen [3-0]